ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР

Фруктал Мак
 • Post date 31/01/2019
Company Description

 Фруктал Мак а.д. Скопје- фабрика за преработка на овошје и производство на квалитетни овошните сокови, нектари и пијалоци изработени без конзерванси, отвара можност за вработување. За нивните потреби, Декра ја огласува следната позиција:

 • Електротехничар 
Job Description

Електротехничарот во сектор Одржување треба да има основно/пожелно познавање или искуство во:

 • Автоматика;
 • Сензори фото, индуктивни итн;
 • Фреквентни регулатори;
 • Ниво регулатори;
 • Користење на електрични шеми;
 • Користење на мерни инструменти (унимери и сл.).
Qualifications
 • Завршено Средно Образование  (електро техничар, електричар);
 • Минимум 2 години работно искуство;
 • Познавање на работа со компјутер;
 • Основно познавање на англиски јазик.
Professional Knowledge and Skills
 • Способност за работа во тим;
 • Самоиницијативност, лојалност, исполнителност и чесност;
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност;
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност;
 • Желба за едукација и надградба;
 • Способност за извршување на работни задачи, врзани со рокови;
 • Ефективна вербална комуникација.
Additional Information

Клиентот нуди можност за континуирани обуки и тренинг, како и можност за работа на машини со различни автоматизации.

Кандидатите своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk
Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 03/03/2019

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

Job Detail
 • Location: Skopje, Macedonia
 • Expires on: 03.03.2019
 • Email for application: rabota@dekra.mk
 • Industry: Mechanical and Electrical Engineering, Production / Manufacturing
 • Employment Type:
  Full-time indefinite period
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.