СТРУЧЕН СОРАБОТНИК – 2 ПОЗИЦИИ

Босналијек
 • Post date 03/02/2020
Company Description

Босналијек  е најголемиот производител на лекови во Босна и Херцеговина. Трајно ориентирана кон своите корисници, компанијата секоја година се обидува да ја збогати својата палета со нови производи прилагодени кон потребите на корисниците.  Во име на претставништвото на Босналијек во  Македонија, ДЕКРА ја огласува следната позиција:

 • СТРУЧЕН СОРАБОТНИК - 2 ПОЗИЦИИ  ( реон Скопје и Источна Македонија)
Job Description
 • Теренска работа – промоција на производите на компанијата кај доктори и аптеки.
Qualifications
 • Високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет);
 • Познавање на англиски јазик;
 • Одлично познавање на MS Windows и MS Office;
 • Положен возачки испит (Б категорија);
 • Работно искуство во областа не е потребно, но ќе се смета како предност.
Professional Knowledge and Skills
 • Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини;
 • Стручна презентација на производи;
 • Способност за работа во рокови и постигнување таргети.
Additional Information

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги проследат на: rabota@dekra.mk , најдоцна до 17.02.2020 година.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

Job Detail
 • Location: Macedonia
 • Expires on: 17.02.2020
 • Email for application: rabota@dekra.mk
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.