Магацински работник во мелница

DEKRA
 • Post date 14/03/2019

Жито Лукс АД Скопје е компанија која што преку својата работа и производите со врвен квалитет секојдневно го потврдува статусот на лидер во мелничко-пекарската индустрија. Поради своите атрибути како стабилност, иновација и фокусирање на потребите на потрошувачите, Жито Лукс е компанија која што поставува нови стандарди во производствените програми и во богатата и различна понуда. Во име на својот клиент, ДЕКРА ја огласува следната позиција:

 

Магацински работник во мелница

 

Опис на работното место

 • Товарење, истоварање и соодветно складирање во магацин на готов производ;
 • Останати тековни работи;
 • Се придржува до Правилникот за ред и дисциплина на компанијата;
 • Ја одржува хигиената на работното место и одговара за квалитетот на извршената работа.

 

Професионални знаења и способности

 • Способност за умерено тешка физичка работа

 

Дополнителни информации

Предвидената нето плата за оваа позиција е 18 000 денари.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги проследат на: office@dekra.mk или да не побараат за дополнително инфо на 02 3230 952, најдоцна до 14.04.2019 година.

 

Job Detail
 • Location: Skopje, Macedonia
 • Expires on: 14.04.2019
 • Industry: Прехрамбена, Production / Manufacturing
 • Employment Type:
  Full-time definite period
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.