ОПЕРАТОР ВО СЕКТОР ЗА ФЕРИБРОДСКИ РЕЗЕРВАЦИИ

ASTA ADRIA
 • Post date 09/05/2019
Company Description

ASTA ADRIA е групација на фери агенти со примарна дејност организација, резервација и продажба на билети за карго и патнички ферибродски транспорт. Групацијата нуди голем број на фери дестинации низ цела Европа со постојан тренд на секојдневно ажурирање и проширување на понудата и подобрување на условите за патување. За потребите на својот клиент, Декра ја објавува следната позиција: 

 • ОПЕРАТОР ВО СЕКТОР ЗА ФЕРИБРОДСКИ РЕЗЕРВАЦИИ
Job Description
 • Прием на барањата за резервации од клиентите и нивна понатамошна обработка преку комуникација со добавувачите.

 

Qualifications
 • Минимум завршено средно образование, Високо образование ќе се земе впредвид;
 • Претходно работно искуство со меѓународен транспорт, шпедиција ( Диспечер/Диспонент) и Хотелиерство (Рецепционер);
 • Солидно познавање на работа со компјутери и Office пакетот;
 • Одлично познавање на англиски јазик, познавање на втор странски јазик ќе се земе во предвид;
 • Пожелно возачка дозвола, Б категорија.
Professional Knowledge and Skills
 • Одлични комуникациски (усни и писмени) вештини;
 • Проактивност, организираност, систематичност и ориентираност кон оставарување резулати;
 • Позитивен став и ориентираност кон клиентите;
 • Професионалност, одговорност и лојалност.
Additional Information

Клиентот нуди можност за континуиран професионален развој.

Кандидатите кои ги испонуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: job@dekra.mk
Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 31/05/2019

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

 

Job Detail
 • Location: Skopje, Macedonia
 • Expires on: 31.05.2019
 • Email for application: job@dekra.mk
 • Industry: Logistics, Distribution & Transport
 • Employment Type:
  Full-time indefinite period
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.