Отворени позиции од областа на градежништво во Франција

DEKRA
 • Post date 11/01/2019
Company Description

Наш клиент е француска компанија од областа на градежништвото со седиште во околината на Париз која се занимава со високоградбa како и реконструкција на објекти. Поради зголемениот обем на работа со изградба на станбени згради, деловни и индивидуални објекти, индустриски погони и други градби, ги огласуваме следните работни позиции со можност за  долготрајно вработување: 

Раководител на градежни работи

Одговорен на градилиште

Одговорен на тим

Армирач        

Ѕидар

Шалувач

 

 

Qualifications
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција (задолжително)
 • ЕУ државјанство (задолжително)
 • Основно познавање на Англиски јазик ќе се смета за предност
Professional Knowledge and Skills
 • Добра здравствена состојба  и психофизичка подготвеност
 • Професионалност во извршување на секојдневните обврски и одговорност при следење на компаниските правила и процедури
 • Способност за тимска и физичка работа во мултикултурна средина
 • Желба и подготвеност за живеење во странство
Additional Information

Работни услови:

 • Месечна нето плата од 1700 до 3000 Евра во зависност од позицијата
 • Вкупно 39 работни часа неделно
 • Можност за месечни бонуси и награди
 • Платен превоз од и до работното место
 • Службено возило и телефон во зависност од позицијата
 • Платено сместување
 • Платен авионски билет до Париз
 • Договор на неопределено време по успешно поминат пробен период од 3 до 6 месеци

 

Сите заинтересирани можат да аплицираат со испраќање на своите лични податоци или професионални биографии со задолжителна назнака за позицијата за која аплицираат на мејл - work@dekra.mk.

Дискрецијата на сите кандидати е загарантирана и пристигнатите биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Job Detail
 • Location: Париз, Франција
 • Expires on: 10.03.2019
 • Email for application: work@dekra.mk
 • Industry: Architecture, Construction/Civil Engineering, Geodesy, Construction work
 • Employment Type:
  Full-time indefinite period
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.