Отворени работни места на речни бродови ( сезона 2020)

DEKRA
 • Post date 08/11/2019
Company Description

Наши клиенти се интернационални компании чија дејност е комплетен хотелски менаџмент на речни бродови од прва и средна класа кои пловат по Рајна, Мајна, Мозел, Дунав, Рона, Сена и Гарон. Секој речен  брод  располага со капацитет за сместување до максимум 200 гости и 50 членови на екипажот.  


За потребите на овие компании за  престојната сезона - 2020, Декра ги огласува следните работни позиции:

1. ХОТЕЛ МЕНАЏЕРИ 
(HOTEL MANAGER);

2. РЕЦЕПЦИОНЕРИ 
(RECEPTIONIST; NIGHT AUDITOR);

3.FRONT OFFICE MANAGERS;

4. МЕНАЏЕРИ НА РЕСТОРАН/БАР 
(RESTAURANT/ BAR MANAGER);

5. КЕЛНЕРИ ВО РЕСТОРАН/БАР 
(RESTAURANT/ BAR STEWARD);

6. БАРМЕНИ
(BARTENDER);

7. БАТЛЕРИ 
(BUTLER);

8. СОБАРИ 
(CABIN/LAUNDRY STEWARD; HOUSEKEEPER);

9. ФРИЗЕРИ 
(HAIRDRESSER/ BEAUTICIAN)

10. МАСЕРИ 
(MASSEUR);

11. ШЕФОВИ НА КУЈНА 
(CHEF DE CUISINE/ EXECUTIVE CHEF);

12. ГОТВАЧИ 
(SOUS CHEF;CHEF DE PARTIE; DEMI CHEF DE PARTIE;
JUNIOR COOK );

13. САДОМИЈАЧИ 
(DISHWASHER/UTILITY);

Qualifications
 • Претходно работно искуство на брод, во хотел, ресторан или во доменот на позицијата за која се аплицира;
 • Добро познавање на Англиски јазик;
 • За предност ќе се смета познавање на Германски јазик;
 • За предност ќе се смета поседување на патна исправа од Европска Унија;
Professional Knowledge and Skills
 • Динамична личност со изразени комуникациски вештини;
 •  Способност за работа под притисок;
 • Способност за тимска работа;
 • Посветеност, одговорност и уредност; 
 • Флексибилност во однос на работнотo време (работа со долго работно време);

 

 

Additional Information

Доколку имате искуство во угостителство и хотелиерство, барате брз развој во кариерата и работа која е поврзана со патување низ Европа, го очекуваме Вашето CV и препораки од релевантите искуства на Англиски јазик на work@dekra.mk со задолжителна назнака за позицијата за која аплицирате.

Сите пристигнати апликации ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани за интервју.

Job Detail
 • Expires on: 08.05.2020
 • Email for application: work@dekra.mk
 • Industry: Hospitality and Tourism
 • Employment Type:
  Seasonal work
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.