Сметководители

Ванила Фуд
 • Post date 27/11/2018

Фирма за производство и подготовка на здрава храна за деца  “Ванила Фуд” бара:

 • Овластен сметководител  за финансово работење со претходно работно искуство;
 • Сметководител за материјално работење со претходно работно искуство.

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови за вработување предвидени со законот на РМ.

Своето CV доставете го на нашата e-mail адреса: smetkovodstvovf@gmail.com  со назнака: „Сметководител“.

Job Detail
 • Location: Skopje, Macedonia
 • Expires on: 31.12.2018
 • Email for application: smetkovodstvovf@gmail.com
 • Industry: Production / Manufacturing, Accounting
 • Employment Type:
  Full-time indefinite period
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.