ТЕКСТИЛЕН ТЕХНИЧАР ЗА РАБОТА

DEKRA
 • Post date 10/06/2019

За потребите на својот клиент,  германски реномиран производител на конфекциски долни делови (панталони/здолништа) за работа на неопрeделено време,  Декра ја објавува следната позиција:

 • ТЕКСТИЛЕН ТЕХНИЧАР ЗА РАБОТА

Потребно е кандидатот да ги поседува следните квалификации:

 • Високо образование (технички факултет/текстилен инженер- конфекционер);
 • Искуство во конфекција;
 • Напредно познавање и користење на говорен и пишан германски јазик;
 • Возачка дозвола Б- категорија.

*Поседување сопствено возило ќе се смета за предност.

Заинтересираните кандидати да испратат биографија на следната електронска адреса: rabota@dekra.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 24.06.2019.

Job Detail
 • Location: Skopje, Macedonia
 • Expires on: 24.06.2019
 • Email for application: rabota@dekra.mk
 • Industry: Production / Manufacturing
 • Employment Type:
  Full-time indefinite period
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.