Philips Business Unit Manager

Би-МЕК
  • Објавено на: 27/01/2020

Би-МЕК ДОО, центар за медицинска опрема, дистрибутер за реномирани производители на медицинска опрема: Philips, Pentax Medical, Varian, BD Alaris, Trumpf Medical, Hologic, Medela, Linet, Lowenstein Medical, и други

објавува

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
на мотивирани личности кои би се придружиле на тимот како

Philips Business Unit Manager-01 

Потребни квалификации:

• Завршено високо образование: електро инженер, доктор, фармацевт, стоматолог, биолог , биотехнолог;
• Најмалку 3 години работно искуство во продажба (искуство во здравствениот сектор ќе се смета за предност);
• Силни продажни и комуникациски вештини ;
• Способност за тимска работа и работа со рокови;
• Проактивни, креативни, динамични, амбициозни ;
• Подготвеност за работа на терен на територијата на Р. Македонија;
• Валидна возачка дозвола;
• Одлично познавање на англиски јазик (говорна и пишувана форма) ;
• Компјутерска писменост (MS Office, Windows).

Опис на работни задачи:

• Подготовка на план и стратегија за зголемување на продажбата на медицинска опрема;
• Работа со клиенти, продажба на медицинска опрема;
• Менаџирање на клиенти (изработка на понуди,изработка на ф-ри, следење на наплата и сл.);
• Комуникација и преговори со производители.

Компанијата нуди пријателски настроена работна средина и можност за напредување во кариерата во зависност од квалификациите.

Заинтересираните потребно е да достават резиме (CV), понова фотографија, фотокопија од диплома или уверение и препораки најдоцна до 27.02.2020 , на следната е-маил адреса:  zpancevski@bimek.com.mk    со назнака на позицијата и кодот.

НАПОМЕНА:

САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани и сите апликации ќе бидат третирани со строга доверливост.

Детали за огласот
  • Место: Македонија
  • Истекува на: 27.02.2020
  • Емаил за апликација: zpancevski@bimek.com.mk
  • Индустрија: Медицина, фармација, ветерина
  • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.