АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

Ванила Фуд
 • Објавено на: 12/08/2019

За потребите на својот клиент, Ванила Фуд – оператор во областа на подготовка и сервирање на храна, Декра ја огласува следната работна позиција:

 • АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

 

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Организира административни, финансиски и организациски задачи при работењето;
 • Прием и проследување на повици, проследување на документи;
 • Деловна коресподенција;
 • Комуникација со  клиенти и пратење на наплата;
 • Водење на деловодна книга, архивирање на документи и подготовка на извештаи;
 • Набавка на канцелариски материјали;
 • Останата административна поддршка.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Високо образование;
 • Претходно работно искуство во администрација;
 • Развиени компјутерски вештини и одлично познавање на MS Office (excel и word).

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритет;
 • Самоиницијативен, снаодлив и тимски работник;
 • Одлични комуникациски вештини;
 • Аналитички способности, упорност и енергичност;
 • Професионален и позитивен однос;
 • Љубезност и учтивост;
 • Способност за самостојна и тимска работа, како и работа под притисок.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите биографии можат да ги проследат на: vanilafud@gmail.com или на contact@vanillafood.com.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 18/08/2019.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

 

Детали за огласот
 • Место: Македонија
 • Истекува на: 18.08.2019
 • Емаил за апликација: vanilafud@gmail.com; contact@vanillafood.com.mk
 • Индустрија: Секретарска и административна работа
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.