Администратор

DEKRA
 • Објавено на: 03/04/2019

Пазарот за животно осигурување во Македонија официјално започнува да се развива во 2005 година со основање на првата компанија за осигурување на живот во земјава Кроациа Осигурување – Живот АД Скопје. Компанија која низ годините се издвои себе си како ЛИДЕР на пазарот за животно осигурување,  компанија која за македонските граѓани претставува синоним за сигурност и квалитет благодарение на своите вработени и грижата за клиентите.

Во име на Кроациа Осигурување – Живот АД, Декра ја огласува позиција:

Администратор

Квалификации:

 • Минимум 1 година работно искуство на слична позиција;
 • ВСС;
 • Познавање на Excel;
 • Аналитички способности;
 • Комуникативни способности;
 • Способност за работа со нумерички податоци.

Кроациа Осигурување – Живот уште од првиот ден Ви нуди:

 • Вработување на полно работно време
 • Конкурентна плата и бенефиции
 • Континуирано вложување во личниот и кариерен развој на секој вработен во Кроациа Осигурување –Живот

Доколку се гледате себе си како дел од семејството на Кроациа Осигурување – Живот и можете да одговорите на предизвиците на овој  бизнис сектор на позицијата Администратор, Декра Ве охрабрува да аплицирате на следнава е-маил адреса: rabota@dekra.mk, најдоцна до 30.04.2019 год. со назнака на позицијата за која аплицирате.

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 30.04.2019
 • Емаил за апликација: rabota@dekra.mk
 • Индустрија: Осигурување
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.