Дистрибутер

Gio Gio Gelato
 • Објавено на: 02/07/2019
Опис на компанијата

За нашиот клиент, Gio Gio Gelato, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 

 • Дистрибутер
Опис на работното место
 • Дистрибуција на производите на Gio Gio Gelato;
Потребни квалификации
 • Завршено средно образование;
 • Основно познавање на компјутерски алатки;
 • Познавање на англиски јазик е предност;
 • Возачка дозвола Б категорија;
 • Претходно искуство дистрибуција. 
Дополнителни информации

За дополнителни информации јавете се на 078 222 302 секој работен ден од 09:00 до 15:00 часот.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите биографии можат да ги проследат на: boka.bistro@gmail.com.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 16/07/2019.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 16.07.2019
 • Емаил за апликација: boka.bistro@gmail.com
 • Индустрија: Логистика, дистрибуција, транспорт
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на определено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.