Генерален Директор

DEKRA
 • Објавено на: 12/04/2018
Опис на компанијата

Раде Кончар – Контактори и Релеи e единствена компанија на Балканот која успешно произведува сопствен програм за продукција на АЦ и ДЦ контактори, модуларни и помошни контактори, биметални релеи, осигурувачи, прекинувачи за ротирачки камери и сите основни елементи на управувањето на релејниот контактор.

Во име на Раде Кончар, Декра ја објавува позицијата: Генерален Директор

Опис на работното место
 • Развивање и спроведување на долгорочен стратешки план;
 • Организирање и надзор на работата на сите одделенија;
 • Надзор на тековно имплементирање на интерните политики и процедури;
 • Следење на сите постоечки и потенцијални пазари и идентификување на соодветни деловни можности;
 • Проценка и имплементација на стратегии и активности за можности за извоз;
 • Унапредување на постојните процеси во компанијата;
 • Организација на непречно и ефикасно функционирање на сите сектори.

 

 

Потребни квалификации
 • Завршено Високо образование - Елетротехнички или Машински Факултет;
 • Над 5 години работно искуство на соодветна позиција;
 • Добро познавање на македонскиот и интернационалниот пазар;
 • Одлично познавање на Англиски јазик.
Професионални знаења и способности
 • Одлични комуникациски и интерперсонални вештини;
 • Високо развиени вештини за планирање и организирање;
 • Одговорно следење на компаниските правила и процедури;
 • Лидерски вештини и развиена способност за градење и развој на професионален и долготраен однос со клиенти;
 • Аналитичност и ориентираност кон резултати;
 • Професионалност, одговорност и лојалност.
Дополнителни информации

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите кратки биографии можат да ги испратат на следната e-mail адреса: job@dekra.mk

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 20/04/2018.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 20.04.2018
 • Индустрија: Производство
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.