Junior Sales Assistant

DEKRA
 • Објавено на: 08/10/2018
Опис на компанијата

За нашиот клиент, Ин Опера, компанија која се бави со продажба на природен камен, со локации во Лондон и во Скопје, Декра ја објавува следната позиција:

 • Junior Sales Assistant
Опис на работното место
 • Телефонирање и прецизно објаснување на продуктите и нивните бенефити;
 • Пополнување и одржување на дата база на податоци;
 • Асистенција при подготовка на продажни активности, како уредување на содржни и истражувања;
 • Уредно одржување на записник од добиените барања;
 • Постојана комуникација на Англиски јазик;
 • Работа во CRM.

 

Потребни квалификации
 • Високо образование;
 • Одлично познавање на Англискиот јазик;
 • Напредно познавање на MS Office пакетот;
 • Пожелно е познавање на дигитален маркетинг;
 • Пожелно познавање на CRM;
 • Предност ќе имаат кандидати кои имаат познавање на читање на Auto Cad.

 

 

Дополнителни информации

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги достават на: job@dekra.mk 

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 05/11/2018

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 15.11.2018
 • Емаил за апликација: job@dekra.mk
 • Индустрија: Продажба и набавка
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.