КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА НА МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА

Би-МЕК
 • Објавено на: 27/01/2020

Би-МЕК ДОО, центар за медицинска опрема, дистрибутер за реномирани производители на медицинска опрема: Philips, Pentax Medical, Varian, BD Alaris, Trumpf Medical, Hologic, Medela, Linet, Lowenstein Medical, и други

објавува
ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
на мотивирани личности кои би се придружиле на тимот како

КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА НА МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА-02

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование: електро инженер, доктор, фармацевт, стоматолог, биолог , биотехнолог;
 • Работно искуство во продажба (искуство во здравствениот сектор ќе се смета за предност);
 • Силни продажни и комуникациски вештини ;
 • Способност за тимска работа и работа со рокови;
 • Проактивни, креативни, динамични, амбициозни ;
 • Подготвеност за работа на терен на територијата на Р Македонија;
 • Валидна возачка дозвола;
 • Одлично познавање на англиски јазик (говорна и пишувана форма) ;
 • Компјутерска писменост (MS Office, Windows) .

Опис на работни задачи:

 • Подготовка на план и стратегија за зголемување на продажбата на медицинска опрема ;
 • Работа со лаборатории и релевантни институции, продажба на лабораториска опрема;
 • Менаџирање на клиенти (изработка на понуди,изработка на ф-ри, следење на наплата исл.);
 • Комуникација и преговори со производители.

Компанијата нуди пријателски настроена работна средина и можност за напредување во кариерата во зависност од квалификациите.

Заинтересираните потребно е да достават резиме (CV), понова фотографија, фотокопија од диплома или уверение и препораки најдоцна до 27.02.2020 , на следната е-маил адреса:  zpancevski@bimek.com.mk    со назнака на позицијата и кодот.

НАПОМЕНА:

САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани и сите апликации ќе бидат третирани со строга доверливост.

Детали за огласот
 • Место: Македонија
 • Истекува на: 27.02.2020
 • Емаил за апликација: zpancevski@bimek.com.mk
 • Индустрија: Медицина, фармација, ветерина
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.