Маркетинг менаџер

ТИНЕКС МТ
 • Објавено на: 05/12/2018
Опис на компанијата

ТИНЕКС МТ е водечка компанија во Македонија, која 24 години успешно ги препознава и задоволува потребите на современите купувачи, нудејќи им врвни и квалитетни производи и услуги.  Со повеќе од 1300 вработени, компанијата денес во својата мрежа брои 54 трговски објекти – маркети, дрогерии, кафетерии, хотелски и угостителски комплекс, ресторан и туристичка агенција.

Во име на својот клиент, Декра ја огласува позицијата: Маркетинг менаџер

Опис на работното место
 • Изработка и спроведување на маркетинг планови и маркетинг стратегија на компанијата;
 • Подготовка на буџетот за маркетинг во соработка со останатите членови на менаџерскиот тим;
 • Подготовка и реализирање на медиа планови;
 • Подготовка на неделни и дневни информации за рекламни (принт огласи) за печатени медиуми;
 • Организирање на изработка на летоци и огласи;
 • Следење на странски и домашни реклами од областа;
 • Контакти со медиуми/маркетинг агенции;
 • Event management - изготвување предлози за организирање на промоции и презентации; позиционирање на акциски производи;
 • Осмислување и следење на резултатите од акциите;
 • Раководење и обучувањена останатите членови на секторот Маркетинг;
 • Креирање, имплементација и следење на онлајн и офлајн кампањи;
 • Следење на конкуренцијата и постојано подобрување на маркетинг техниките;
 • Креирање и спроведување на маркетинг материјалите како: дизајнирање на брошури, флаери, постери и сл.;
 • Управување со ктивностите на социјалните мрежи;
 • Управување со електронскии печатени маркетинг медиуми.
Потребни квалификации
 • Минимум 3 години искуство во струката;
 • ВСС - Маркетинг;
 • Познавање на Англиски јазик;
 • Одлично познавање на MS Office пакетот.
Дополнителни информации

Кандидатите кои се заинтересирани и ги исполнуваат горенаведените услови своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk

Крајниот рок за аплицирање е: 19/12/2018

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

 

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 19.12.2018
 • Емаил за апликација: rabota@dekra.mk
 • Индустрија: Малопродажба, Продажба и набавка
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на определено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.