Обука “ВЕШТИНИ ЗА УСПЕХ”

DEKRA
  • Објавено на: 30/10/2018

CROATIA Аcademy & DEKRA ОВОЗМОЖУВААТ ОБУКА

„ВЕШТИНИ ЗА УСПЕХ “

CROATIA Академија и DEKRA Arbeit Group Ви овозможуваат обука на тема: „Вештини за успех“.

Цел на обуката е стекнување на практични знаења и вештини за млади лица кои ќе им користат во кариерниот развој.

Која е целта на оваа обука?

  • Стекнување на нови знаења и практични искуства;
  • Унапредување на комуникациските вештини;
  • Развој на компетенции за водење преговори и успешна продажба;
  • Зголемување на можноста за вработување.

Модул 1 – Комуникациски вештини

Модул 2 – Продажни вештини

Модул 3 – Основи на финансиски пазар

 

Термин за реализација на обуката: 23/24.11.2018 година.

Испратете Ваше CV на akademija@dekra.mk, најдоцна до 18.11.2018 год.

Трошоците за обуката на селектираните кандидати ќе ги покрие Кроациа Осигурување/Живот во рамки на својата Програма за општествена одговорност.

Бројот на кандидати е лимитиран и само селектираните кандидати ќе бидат контактирани и повикани на обука.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Детали за огласот
  • Место: Скопје, Македонија
  • Истекува на: 18.11.2018
  • Индустрија: Образование, воспитување, едукација
  • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.