Оператор за логистичка поддршка

BRUGES TRANSPORT
 • Објавено на: 15/05/2018
Опис на компанијата

BRUGES TRANSPORT - логистичка компанија базирана во USA, има потреба од две лица на отворената позиција:

 • Оператор за логистичка поддршка
Опис на работното место
 • Секојднева комуникација и услуга на клиенти;
 • Логистичка поддршка, организирање, обработка и посредување при вршењето на транспорт. 
Потребни квалификации
 • Завршено Високо Образование (предност ќе имаат дипломирани економисти и информатичари);
 • Претходно работно искуство не е задолжително, следува обука;
 • Одлично познавање на англиски јазик (говорен и пишан);
 • Одлично познавање на MS Office package.

 

Професионални знаења и способности
 • Одлични комуникациски (усни и писмени) вештини;
 • Проактивност, организираност, систематичност и ориентираност кон оставарување резулати;
 • Позитивен став и ориентираност кон клиентите;
 • Професионалност, одговорност и лојалност.
Дополнителни информации

Клиентот нуди можност и за работа од дома, што ќе е потребно кандидатите сами да си обезбедат лаптоп и интернет.Доколку кандидатите живеат надвор од Скопје, следува бесплатен стан. 

Работно време е од 14.00 часот до 00.00, следува еден саат пауза- од 19.00 до 20.00 часот.

Почетната нето плата е 600 евра.

Сите заинтересирани кандидати, своите биографии на англиски јазик, можат да ги испратат на следната е-маил адреса: george@bruges.us
Сите биографии ќе пристигнуваат директно кај клиентот.
Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани за Skype интервју.

Детали за огласот
 • Место: USA
 • Истекува на: 31.05.2018
 • Емаил за апликација: george@bruges.us
 • Индустрија: Логистика, дистрибуција, транспорт
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.