Отворени работни места на Европски речни бродови ( сезона 2018 )

DEKRA
 • Објавено на: 09/11/2016
Опис на компанијата

Наши клиенти се интернационални компании чија дејност е комплетен хотелски менаџмент на речни бродови од прва и средна класа кои пловат по Рајна, Мајна, Мозел, Дунав, Рона, Сена и Гарон. Секој речен  брод  располага со капацитет за сместување до максимум 200 гости и 50 членови на екипажот.  


За потребите на овие компании за  престојната сезона - 2018, Декра ги огласува следните работни позиции:

1. ХОТЕЛ МЕНАЏЕРИ 
(HOTEL MANAGER);
2. РЕЦЕПЦИОНЕРИ 
(RECEPTIONIST; NIGHT AUDITOR);
3.FRONT OFFICE MANAGERS;
4. МЕНАЏЕРИ НА РЕСТОРАН/БАР 
(RESTAURANT/ BAR MANAGER);
5. КЕЛНЕРИ ВО РЕСТОРАН/БАР 
(RESTAURANT/ BAR STEWARD);
6. БАРМЕНИ
(BARTENDER);
7. БАТЛЕРИ 
(BUTLER);
8. СОБАРИ 
(CABIN/LAUNDRY STEWARD; HOUSEKEEPER);
9. ФРИЗЕРИ 
(HAIRDRESSER/ BEAUTICIAN)
10. МАСЕРИ 
(MASSEUR);
11. ШЕФОВИ НА КУЈНА 
(CHEF DE CUISINE/ EXECUTIVE CHEF);
12. ГОТВАЧИ 
(SOUS CHEF;CHEF DE PARTIE; DEMI CHEF DE PARTIE;
JUNIOR COOK );
13. САДОМИЈАЧИ 
(DISHWASHER/UTILITY);

Потребни квалификации
 • Претходно работно искуство на брод, во хотел, ресторан или во доменот на позицијата за која се аплицира;
 • Познавање на Англискиот јазик;
 • За предност ќе се смета познавање на Германскиот јазик;
 • За предност ќе се смета поседување на патна исправа од Европска Унија;
Дополнителни информации

Доколку имате искуство во угостителство и хотелиерство, барате брз развој во кариерата и работа која е поврзана со патување низ Европа, го очекуваме Вашето CV и препораки на work@dekra.mk со задолжителна назнака за позицијата за која аплицирате.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

Детали за огласот
 • Истекува на: 31.12.2017
 • Емаил за апликација: work@dekra.mk
 • Индустрија: Угостителство и туризам
 • Вид на вработување:
  Сезонска работа
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.