Продавачи/ки за маркет во Кисела Вода

DEKRA
 • Објавено на: 17/07/2018
Опис на компанијата

За нашиот клиент, ланец на супермаркети, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 

 • Продавач/ки  за маркет во Кисела Вода 
Опис на работното место
 • Редење на роба во продавница;
 • Работа на каса;
 • Грижа за работната површина.
Потребни квалификации
 • Завршено средно образование;
 • Основно познавање на компјутерски алатки;
 • Познавање на англиски јазик е предност;
 • Претходно работно искуство како продавач/ка и со работа на каса.
Дополнителни информации

За дополнителни информации јавете се на 02 3230  952 секој работен ден од 09:00 до 16:00 часот.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите биографии можат да ги проследат на: rabota@dekra.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 30/07/2018.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 30.07.2018
 • Индустрија: Малопродажба
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на определено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.