Продажен агент

DEKRA
 • Објавено на: 12/04/2018
Опис на компанијата

За нашиот клиент, компанијата ВР Порт, која работи во сферата на ВР маркетинг, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 

 • Продажен агент
Опис на работното место
 • Cold calling – продажба и продажни активности.
Потребни квалификации
 • Претходно работно искуство во продажба;
 • Искуство со работа со CRM ќе се смета за предност;
 • Средно или високо образование;
 • Возачка дозвола Б категорија и сопствено возило;
 • Солидно познавање на MS Office пакетот;
 • Познавање на Англиски јазик.
Професионални знаења и способности
 • Способност за градење на професионален и долготраен однос со клиенти;
 • Ориентираност кон тимска работа;
 • Комуникативност и енергичност;
 • Иницијативност.
Дополнителни информации

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите професионални биографии можат да ги проследат на: marketing@vr-port.mk

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 30/04/2018.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 30.04.2018
 • Индустрија: Дизајн, Маркетинг и ПР
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на определено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.