Проект Менаџер

DEKRA
 • Објавено на: 06/03/2018
Опис на компанијата

За потребите на својот клиент, туристичка агенција во Македонија која се грижи за патувања со фери брод, изработува и приватни аранжмани, располага со авионски билети, одбрани хотелски сместувања, осигурување и изнајмување на возила, Декра ја огласува следната позиција:

 • ПРОЕКТ МЕНАЏЕР
Опис на работното место
 • Самостојно водење на проектот;
 • Формирање на тури;
 • Склучување на договори со винарии, ресторани, хотели и слично;
 • Маркетинг кампањи врзани со проектот;
 • Организација и управување со надворешни соработници, водичи, шофери и слично;
 • Е-маркетинг.
Потребни квалификации
 • Претходно работно искуство со водење на проекти или на менаџерска позиција;
 • Поседување на лиценци од областа на туризмот ќе се смета за предност;
 • Завршено високо образование;
 • Одлично познавање на MS Office пакетот;
 • Пребарување по Интернет и Маркетниг;
 • Одлично познавање на Англиски јазик;
 • Возачка дозвола Б категорија. 

 

Професионални знаења и способности
 • Одлични комуникациски и презентациски вештини;
 • Проактивност, организираност, систематичност и ориентираност кон остварување резултати;
 • Професионалност, одговорност и лојалност;
 • Способност за преговарање, убедување и аналитичност;
 • Способност за тимска работа;
 • Висока реализација на активности во кратки временски рокови.
Дополнителни информации

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 22/03/2018.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 22.03.2018
 • Емаил за апликација: rabota@dekra.mk
 • Индустрија: Маркетинг и ПР, Угостителство и туризам
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на определено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.