Работник во производство

Фруктал Мак А.Д. Скопје
 • Објавено на: 31/01/2019
Опис на компанијата

 Фруктал Мак а.д. Скопје- фабрика за преработка на овошје и производство на квалитетни овошните сокови, нектари и пијалоци изработени без конзерванси, отвара можност за вработување. За нивните потреби, Декра ја огласува следната позиција:

 • Работник во производство
Опис на работното место
 • Врши работи во производство во смени, према неделен распоред на различни машини за преработка на овошје и производство на различни машини за преработка на овошје и производство на сокови: припрема, цедење, филтирирање, пастеризација, концентирање;
 • Се грижи за хигиената на работното место и личната хигиена;
 • Се придржува кон барањата за добра производна пракса и добра хигиенска;
 • Врши и други работи по налог на сметководителот и раководителот на производство и контрола на квалитет.
Потребни квалификации
 • Минимум завршено средно образование- машинска електро, хемиска или прехрамбена насока;
 • Пожелно претходно работно искуство во прехрамбена индустрија.
Професионални знаења и способности
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи;
 • Одговорно следење на компаниските правила и процедури;
 • Посветеност, лојалност и ориентираност кон остварување резултати.
Дополнителни информации

Клиентот нуди можност за континуирани обуки и тренинг, како и можност за работа на машини со различни автоматизации.

Кандидатите своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk
Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 03/03/2019

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 03.03.2019
 • Емаил за апликација: rabota@dekra.mk
 • Индустрија: Производство
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.