РАБОТНИЦИ ВО ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР НА АЕРОДРОМОТ ВО ЛАЈПЦИГ, ГЕРМАНИЈА

DEKRA
 • Објавено на: 01/02/2018
Опис на компанијата

За потребите на наши клиенти, интернационална логистичка компанија, ги огласуваме следните работни позиции:

 

РАБОТНИЦИ ВО ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР НА АЕРОДРОМОТ ВО ЛАЈПЦИГ, ГЕРМАНИЈA

Опис на работното место

 

 • Сортирање и скенирање на пратки кои пристигнуваат на аеродромот претежно од amazon, e-bay и сл
 • Работа исклучиво во ноќна смена - со почеток од 23.00 часот
 • Работното време е од Понеделник до Петок по 6 часа + 30 минути пауза
  (во просек 30 работни часа неделно, односно 130 работни часа месечно)
 • 10 € нето од час
 • Платено сместување од страна на компанијата (во Schkeuditz)
 • Платен превоз до Лајпциг
Потребни квалификации
 • Разбирање и говорење на Германски јазик на ниво Б1
 • Патна исправа од ЕУ
 • НЕ е потребно претходно работно искуство
Професионални знаења и способности
 • Професионалност и одговорност
 • Мотивираност и подготвеност за работа во ноќни смени
 • Способност за физичка работа
 • Способност за тимска работа
Дополнителни информации

 

Сите заинтересирани можат да аплицираат со испраќање на своите лични податоци или биографии на work@dekra.mk.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Детали за огласот
 • Место: Лајпциг, Германија
 • Истекува на: 31.05.2018
 • Емаил за апликација: work@dekra.mk
 • Индустрија: Едноставни градежнички и физички занимања, Логистика, дистрибуција, транспорт, Производство
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
  Полно работно време на определено
  Скратено работно време
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.