Сервисен техничар

DEKRA
 • Објавено на: 10/10/2018
Опис на компанијата

За нашиот клиент, водечка светска компанија која произведува и нуди опрема, услуги и процесни решенија во областа на рударската и градежната индустрија, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 

 • Сервисен техничар
Опис на работното место
 • Поправка и одржување на машини со механички и електрични проблеми. 
Потребни квалификации
 • Претходно работно искуство во одржување на градежни машини или автомеханика;
 • Солидно познавање на машинство и електрика;
 • Минимум средно техничко образование;
 • Возачка дозвола Б категорија;
 • Познавање на MS Office пакетот;
 • Познавање на англиски јазик.
Дополнителни информации

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите професионални биографии можат да ги проследат на: office@dekra.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 24.10.2018.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 24.10.2018
 • Индустрија: Геологија, рударство и металургија, Машинство и електротехника
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.