Сметководители

Ванила Фуд
 • Објавено на: 27/11/2018

Фирма за производство и подготовка на здрава храна за деца  “Ванила Фуд” бара:

 • Овластен сметководител  за финансово работење со претходно работно искуство;
 • Сметководител за материјално работење со претходно работно искуство.

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови за вработување предвидени со законот на РМ.

Своето CV доставете го на нашата e-mail адреса: smetkovodstvovf@gmail.com  со назнака: „Сметководител“.

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 31.12.2018
 • Емаил за апликација: smetkovodstvovf@gmail.com
 • Индустрија: Производство, Сметководство
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.