СОВЕТНИК ЗА ПРОДАЖБА

Кроациа Осигурување - Живот
 • Објавено на: 24/07/2019

Декра со својот тим на професионалци кои со својата експертиза и посветеност во развој и менаџирање на човечките ресурси, нуди услуги и решенија за своите клиенти со цел да ги спои луѓето и работата, креирајки синенергија која води кон долготрајно партнерство.

Кроациа Осигурување – Живот со поддршка на Декра преку  “Програмата за нови вработени во продажниот сектор“ овозможува вработување во Кроациа за сите лица кои имаат желба за работа, развој на личен и професионален план и градење на кариера во реномирана компанија.

Кроациа Осигурување – Живот уште од првиот ден Ви нуди:

 • Вработување на полно работно време;
 • Конкурентна плата и бенефиции;
 • Сеопфатна обука и посветено, професионално менторство во првите месеци на процесот на воведување на работното место;
 • Поддршка, следење и наградување на работните успеси од првиот ден на вработување;
 • Континуирано вложување во личниот и кариерен развој на секој вработен во Кроациа Осигурување –Живот.

Доколку се гледате себе си како дел од семејството на Кроациа Осигурување – Живот, Декра Ве охрабрува да аплицирате на следнава е-маил адреса:

rabota@dekra.mk, најдоцна до 31.08.2019 година

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 31.08.2019
 • Емаил за апликација: rabota@dekra.mk
 • Индустрија: Осигурување
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.