Стручен соработник – 2 позиции (м/ж)

DEKRA
 • Објавено на: 14/03/2019
Опис на компанијата

Босналијек  е најголемиот производител на лекови во Босна и Херцеговина. Трајно ориентирана кон своите корисници, компанијата секоја година се обидува да ја збогати својата палета со нови производи прилагодени кон потребите на корисниците.  Во име на претставништвото на Босналијек во  Македонија, ДЕКРА ја огласува следната позиција:

 

 

СТРУЧЕН СОРАБОТНИК - 2 ПОЗИЦИИ (м/ж)

Опис на работното место
 • Теренска работа – промоција на производите на компанијата кај доктори и аптеки.
Потребни квалификации
 • Високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет);
 • Познавање на англиски јазик;
 • Пожелно е познавање на албански јазик;
 • Одлично познавање на MS Windows и MS Office;
 • Положен возачки испит (Б категорија);
 • Работно искуство во областа не е потребно, но ќе се смета како предност.
Професионални знаења и способности
 • Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини;
 • Стручна презентација на производи;
 • Способност за работа во рокови и постигнување таргети.
Дополнителни информации

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги проследат на: job@dekra.mk, најдоцна до 28.03.2019 година.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

Детали за огласот
 • Место: Македонија
 • Истекува на: 28.03.2019
 • Индустрија: Медицина, фармација, ветерина, Фармација
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на определено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.