СТРУЧЕН СОРАБОТНИК

DEKRA
 • Објавено на: 10/09/2019
Опис на компанијата

Наш клиент е приватна компанија со долгогодишно искуство во областа на трговија со лабораториска опрема, која нуди интегрални решенија за сите потреби на медицински, аналитички, градежни и прехранбени лаборатории. Во име на својот клиент, ДЕКРА ја огласува следната позиција:

 • СТРУЧЕН СОРАБОТНИК
Опис на работното место
 • Комуникација и посети на клиенти заради промоција на производите кои нашата фирма ги застапува;
 • Организација на работата околу фирмите за кои ке биде належен: планирање на залиха, следење на залиха и нарачки;
 • Припрема на годишни и месечни планови, како и анализи за остварувањата според тие планови;
 • Вклученост во анализа на нови програми кои се комплементарни со постоечките со цел проширување на работата во рамките на секторот;
 • Припрема на понуди за клиентите, работење со нив на подготовка на постапки за јавна набавка, следење на реализацијата на набавките и навремено отпочнување нови.
Потребни квалификации
 • Завршено високо образование: ПМФ (биохемија, хемија, биологија) или Фармацевтски факултет со афинитет и солидни познавања на областа биохемија;
 • Одлично познавање на работа со компјутер (Microsoft Office и Internet);
 • Одлично познавање на англиски јазик (пишување и зборување);
 • Предност ќе имаат кандидати со претходно работно искуство и стручни знаења од областа биохемија;
 • Предност ќе имаат кандидати со искуство во деловна коресподенција;
 • Поседување на Б возачка дозвола и активно возење.
Професионални знаења и способности
 • Способност за извршување повеќе работни задачи истовремено;
 • Приспособување на нови и различни задачи;
 • Желба за учење нови работи;
 • Висока организираност, прецизност, логика и аналитичност во размислувањето;
 • Индивидуална и тимска работа.
Дополнителни информации

Клиентот преку современо опремени лаборатории, здрава храна и здрава животна средина, тежнее кон развој и придонес кон подобар квалитет на живеење за сите.

Со своето богато портфолио на услуги и решенија, како и општествено одговорна компанија нуди:

 • Атрактивна и динамична работа
 • Можност за надградба на професионален план;
 • Одлични услови за работа;
 • можност за брзо напредување во кариерата. 

Позицијата е со седиште во Скопје и работно време од 08:00–16:00 часот (понеделник–петок).

Доколку сте заинтересирани за отворената работна позиција, своите професионални биографии можете да ги испратите на: rabota@dekra.mk.

Крајниот рок за аплицирање е : 07/10/2019

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 07.10.2019
 • Емаил за апликација: rabota@dekra.mk
 • Индустрија: Медицина, фармација, ветерина, Продажба и набавка, Фармација
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.