ТЕХНИЧАР ВО СЕРВИС ЗА МОТОРНИ ВОЗИЛА (Механичар/Мехатроничар)

Automobili Group
 • Објавено на: 13/05/2019
Опис на компанијата

Во име на својот клиент АУТОМОБИЛИ ГРОУП, увозник за марките JAGUAR и LAND ROVER за Македонија и Косово, Декра ја огласува следната позиција:

 • ТЕХНИЧАР ВО СЕРВИС ЗА МОТОРНИ ВОЗИЛА (Механичар/Мехатроничар)
Опис на работното место
 • Одржување и поправки на возилата од програмата на Jaguar Land Rover.
Потребни квалификации
 • Заврешено Средно Образование;
 • Минимум 2 години работно искуство на иста или слична позиција;
 • Основно познавање на англиски јазик;
 • Возачка дозвола- Б категорија.
Професионални знаења и способности
 • Способност за работа во тим;
 • Самоиницијативност, лојалност, исполнителност и чесност;
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност;
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност;
 • Желба за едукација;
 • Способност за извршување на работни задачи, врзани со рокови.
Дополнителни информации

Automobili Group со својата експертиза, искуство и професионализам, како и тимот од обучени и добро подготвени луѓе е подготвен да понуди решение на секој проблем и предизвик што нивните клиенти го имаат. 

Кандидатите своите професионални биографии можат да ги испратат на: office-jlr@autosk.com.mk

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 13/06/2019

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 13.06.2019
 • Емаил за апликација: office-jlr@autosk.com.mk
 • Индустрија: Машинство и електротехника
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.