ВОЗАЧИ НА КАМИОН ЗА ПРЕВОЗ НА ТЕЧНИ МАТЕРИИ

DEKRA
 • Објавено на: 24/01/2018
Опис на компанијата

Наш клиент е HOYER, интернационална логистичка компанија која важи за еден од водечките превозници на течности, хемикалии, прехрамбени производи и гас преку патен, железнички и морски сообраќај. HOYER постои веќе 70 години, а во моментов дејствува преку повеќе од 115 канцеларии ширум целиот свет.

Согласно нивните потреби за транспорт, DEKRA ги огласува следните позиции:

ВОЗАЧИ НА КАМИОН ЗА ПРЕВОЗ НА ТЕЧНИ МАТЕРИИ
(100 отворени позиции)

Опис на работното место

 

 • 208 работни часа месечно и платено време на мирување (Bereitschaftszeit) кое е максимално до 57 часа
 • Организирање и обезбедување на сместување од страна на компанијата во првите 6 месеци
 • Базата е во Дормаген, Германија
 • Можност за договор на неопределено време и платени придонеси
 • Месечни бонуси во зависност од смените, турите итн.
 • Дополнителни платени прекувремени работи часови, ноќни смени, работа за викенд, празник итн.
Потребни квалификации
 • Возачка дозвола ,,ЦЕ” категорија
 • Професионална компетентност за возач (КОД 95)
 • АДР сертификат за возач
 • Искуство со возење на камион сo течни материи низ Европа
 • Основно познавање на Англиски јазик или основно познавање на Германски јазик
Професионални знаења и способности
 • Професионалност и одговорност за навремена и точна достава
 • Флексибилност и лојалност
 • Уредност во чување на возилото и грижа за техничката и хигиенската исправност
Дополнителни информации

Сите заинтересирани можат да аплицираат со испраќање на своите лични податоци или биографии на work@dekra.mk.
За сите дополнителни информации кандидатите можат да се јават на телефонскиот број 070/ 261 162.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Детали за огласот
 • Место: Германија
 • Истекува на: 02.03.2018
 • Индустрија: Логистика, дистрибуција, транспорт
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.