ВУЛКАНИЗЕР

Motocentar
 • Објавено на: 09/02/2019
Опис на компанијата

МОТОЦЕНТАР- застапник на еден од водечките брендови за вулканизерско-сервисна опрема Џулијано од Италија, ги инсталира нивните најсовремени машини за монтажа и демонтажа на пневматици во своите сервисно – продажни салони и со својата разновидната палета на брендови, овозможува да привлече различни профили на купувачи, од оние кои се ориентираат исклучиво според цена, до оние кои бараат врвен квалитет. Во име на својот клиент, Декра ја огласува следната позиција:

 • ВУЛКАНИЗЕР

 

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО

 • Заврешено Средно Образование;
 • Претходно, но не и неопходно работно искуство на истата позиција;
 • Способност за работа во тим;
 • Самоиницијативност, лојалност, исполнителност и чесност;
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност;
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност;
 • Желба за едукација;
 • Способност за извршување на работни задачи, врзани со рокови.

 

 

 

 

 

Дополнителни информации

Клиентот, со својата експертиза, искуство и професионализам, како и тимот од млади, обучени и добро подготвени луѓе е подготвен да понуди решение на секој проблем и предизвик што нивните клиенти го имаат. 

Кандидатите своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 28/02/2019

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 28.02.2019
 • Емаил за апликација: rabota@dekra.mk
 • Индустрија: Автомобилска индустрија
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.