ЗАБЕН ТЕХНИЧАР ВО ОДДЕЛ КЕРАМИКА (м/ж)

Приватна пракса Стоматолошка Лабораторија Ненад Миковиќ
 • Објавено на: 19/08/2019
Опис на компанијата

Во име на својот клиент - Приватна пракса Стоматолошка Лабораторија Ненад Миковиќ, oрдинацијa во Загреб, Хрватска која постојано воведува и работи со последните и најсовремени апарати и текови во модерната стоматологија, Декра ја огласува следната позиција:

 • ЗАБЕН ТЕХНИЧАР ВО ОДДЕЛ КЕРАМИКА (М/Ж)
Опис на работното место
 • Протетски изработки во оддел за керамика.
Потребни квалификации
 • Минимум 3 години работно искуство;
 • Завршено Средно или Високо Образование;
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Српски или хрватски јазик  ќе се смета за предност;
 • Познавање на MS Office package.
Професионални знаења и способности
 • Kонструктивен пристап кон работни процеси, стратегии и цели;
 • Развиени интерперсонални вештини и способност за воспоставување на мултикултурно работно опкружување;
 • Флексибилност, одговорност и посветеност;
 • Професионалност, проактивност, организираност и насоченост кон резултати;
 • Способност за индивидуална и тимска работа.
Дополнителни информации

Стоматолошката ординација во Загреб нуди:

 • Динамична работа во успешен колектив;
 • Можност за раст, напредок и учење;
 • Договор на неопределено време;
 • Платен престој во пробниот период.

Кандидатите кои се заинтересирани и ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: job@dekra.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 31/08/2019 

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Детали за огласот
 • Место: Загреб, Хрватска
 • Истекува на: 31.08.2019
 • Емаил за апликација: job@dekra.mk
 • Индустрија: Медицина, фармација, ветерина
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.