DEKRA Newsletter

Пријавете се за да добивате известувања за новите огласи и вести од ДЕКРА.


  • thought I would never be able to find a good job. Anyhow I took a look at the jobs posted by. I was looking for a job after matriculation due to some personal and domestic issues. I found a job but they did not pay me well. I thought I would never be able to find a good job. Anyhow I took a look at the jobs posted by.

    JAMES WARSON

    Newyork
  • thought I would never be able to find a good job. Anyhow I took a look at the jobs posted by. I was looking for a job after matriculation due to some personal and domestic issues. I found a job but they did not pay me well. I thought I would never be able to find a good job. Anyhow I took a look.

    RICKY PRICE

    CHIMP STUDIO

Барате работа?


Едноставно е! - Станете дел од нашата база на кандидати и зголемете ја можноста за пронаоѓање на работа која одговара на вашиот профил.

Регистрирај се

Информации за работодавачите


Преку докажаните модели на регрутација и селекција, како и евалуација и развој на вработените, овозможуваме вработените да достигнат максимална перформанса на работните места.

Дознај повеќе

Преземи презентација


DEKRA нуди комплетни решенија во областа на човечките ресурси и применува сеопфатен и индивидуален пристап кој е прилагоден на вашите потреби.

Презентација

DEKRA Newsletter

Пријавете се и бидете редовно известувани за новите конкурси и вести од Декра.

ЛИСТА НА КЛИЕНТИ

13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o
13482816_288423661491388_863561814876477874_o