Апликација за огласување на работни места

Почитувани

За повеќе информации поврзани со огласување на работни места, Ве молам пополнете ги бараните податоци и за кратко ќе бидете контактирани од претставник на DEKRA тимот.

  Компанија (задолжително)

  Контакт лице (задолжително)

  Контакт телефони (задолжително)

  Емаил (задолжително)

  ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА: (Ве молиме изберете тип на огласување на работни места)

  Еднократно огласувањеОграничено огласувањеНеограничено огласување

  Благодариме на довербата.
  DEKRA тим

  Доколку имате проблем со испраќање на формата, Ве молиме контактирајте не на contact@dekra.mk