МАГАЦИОНЕР

DEKRA
 • Post date 18/01/2024

Реномирана фирма – ексклузивен ресторан од Скопје The Hunter’s Lodge KAMNIK има потреба од следната работна позиција:

 • Магационер

Главни oдговорности и oбврски:

 • Прием и издавање на стока/артикли во магацин и водење евиденција за истото
 • Соодветно складирање, чување на производите во магацинот, како и издавање на производите од магацинот
 • Редовно и комплетно пополнување на документацијата за магацинското работење
 • Проверка на квалитет и квантитет на примена и издадена стока/артикли
 • Примање, давање и пренос на стока и потребни материјали, како и архивирање на соодветната документација
 • Одржување на ред и хигиена во магацинските простории
 • Грижа за правилно складирање, чување и манипулација со производите, како и грижа на магацинските простори

Очекувани квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Висока работна етика
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Претходно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност

Потребни способности и вештини:

 • Примена на организациски вештини во магацинските простории
 • Развиени комуникациски вештини
 • Познавање и интерес за вина и храна
 • Совесност и одговорност во извршување на рабoтните задачи
 • Тимска личност

Компанијата за своите вработени нуди:

 • Работа во еден од најпрестижните ресторани во градот
 • Конкурентна плата
 • Платена храна – обезбеден оброк и пијалоци
 • Можност за усовршување и напредок

Заинтересирани апликанти, Ве покануваме да ја доставите вашата биографија со фотографија на следната e-mail адреса: vrabotuvanje@kamnik.mk

За повеќе информации јавете се на тел. 02/ 2523-523 секој работен ден од 8:30 до 16:00 часот.

 

 

Job Detail
 • Expires on: 18.02.2024
 • Email for application: vrabotuvanje@kamnik.mk
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.