Медицински претставник

DEKRA
 • Post date 07/02/2024

LekConsult DOOEL Скопје е интернационален тим од стручни лица со скоро две децении искуство во фармацевтскиот бизнис на диверзифицирани пазари во Европа и Азија. Нашата компанија е ексклузивен маркетинг партнер на World Medicine, компанија со над 450 лекови и помошни лековити средства.

Поради зголемување на обемот на работа на нашиот маркетинг тим имаме потреба од Медицински претставник за потребите на World Medicine (www.worldmedicine.com.tr):

Работно време:

 • 40 ефективни работни часови неделно

Цели и одговорности на работното место:

 • Остварување на зададените компаниски цели на квартално и годишно ниво;
 • Ефективни и редовни контакти/посети на лекари и фармацевти низ целата територија на  Р. Северна Македонија.
 • Неделни планови и извештаи за своето работење;
 • Ефективна комуникација со колегите и тимска соработка;
 • Самооценка и самоевалуација на сработеното;
 • Активно учество и придонес во развојот на компанијата.

Потребни квалификации:

 • Завршен Медицински, Фармацевтски или Стоматолошки факултет;
 • Добри комуникациски вештини;
 • Флуентно познавање на Англискиот јазик;
 • Подготвеност за службени патувања;
 • Способност за тимска работа;
 • Познавање на MS Office пакетот;
 • Возачка дозвола Б категорија – активен возач;
 • Работното искуството за оваа позиција е предност, но нема да биде фактор на елиминација од конкурсот.

Услови за работа:

 • Конкурентна компензација во зависност од искуството и остварувањето на целите на компанијата.
 • Службено возило.

Сите заинтересирани за позицијата медицински претставник, да го достават своето мотивационо писмо и своето CV во формат по избор на :

ЛекЦонсулт ДООЕЛ Скопје – LekConsult DOOEL Skopje

Црвена Вода 7/13, 1000 Скопје

Или E-mail: samir.alimerdenov@lekconsult.bg; petar.pljakoski@lekconsult.mk

Job Detail
 • Expires on: 07.04.2024
 • Email for application: petar.pljakoski@lekconsult.mk
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.