Медицински Претставник

Европа Лек Фарма
 • Post date 25/07/2022

Во име на својот клиент Европа Лек Фарма, дел од германската групација PHOENIX водечка веледрогерија за лекови во 26 земји ширум Европа, ДЕКРА ја објавува позицијата:

 • Медицински Претставник

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Понуда, промоција и презентација на фармацевтски производи од реномирани производители;
 • Секојдневна посета, развој и одржување на односите со доктори и фармацевти;
 • Имплементација на маркетинг планови и реализација на зададени цели согласно компаниската стратегија;
 • Редовни извештаи;
 • Учество и организирање на стручни собири;
 • Следење и анализа на фармацевтскиот пазар.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • ВСС – Фармација, Стоматологија, Медицина;
 • Мин. 1 година работно искуство во областа;
 • Одлично познавање на MS Office пакетот;
 • Одлично познавање на Англиски јазик;
 • Возачка дозвола, Б категорија.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки способности;
 • Самодоверба, одлучност и упорност;
 • Свесност за комерцијално и деловно работење;
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи;
 • Способност за работа под притисок и рокови.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на rabota.arbeit.mk@dekra.com

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 22/08/2022.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com 

Job Detail
 • Location: Macedonia
 • Expires on: 22.08.2022
 • Email for application: rabota.arbeit.mk@dekra.com
 • Industry: Medicine, Pharmacy/Pharmaceutical, Veterinary
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.