Менаџер за стручни соработници

Галеника
  • Post date 07/12/2021

OGLAS Mkd-1

 

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota@dekra.mk

Job Detail
  • Location: Skopje, Macedonia
  • Expires on: 07.01.2022
  • Email for application: rabota@dekra.mk
  • Industry: Medicine, Pharmacy/Pharmaceutical, Veterinary
  • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.