Офис Менаџер

DEKRA
 • Post date 28/07/2022

Во име на нашиот клиент  ИНТЕРЕНЕГРО, меѓународна енергетска компанија рангирана меѓу најголемите енергетски компании во Словенија, чии основни активности се тргување со енергетски производи на меѓународните енергетски и финансиски пазари, инвестиции во обновливи извори на енергија и производство, договори за купување и продажба на електрична енергија и енергетски услуги, ДЕКРА ја огласува позицијата:

 • Офис Менаџер

ОПИС НА РАБОТНАТА ПОЗИЦИЈА

 • Активна комуникација и соработка со клиенти, соработници и институции (мејл и телефонска кореспонденција);
 • Управување со дневните канцелариски функции / активности;
 • Комуникација со надворешна сметководствена фирма и подготовка на документи;
 • Спроведување на канцелариските политики и процедури;
 • Одговарање и проследување на влезна комуникација;
 • Организирање и планирање на состаноци;
 • Други тековни работи врзани за управување со канцеларијата.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Одлично познавање и користење на англиски јазик (усно и писмено);
 • Одлично познавање и работа со MS Office пакет;
 • Претходно работно искуство во канцелариско работење.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Одговорност и уредност во извршување на секојдневните обврски;
 • Одлични комуникациски вештини;
 • Аналитичност, организираност и самоиницијативност;
 • Способност за истовремена работа на повеќе задачи;
 • Професионалност и дискретност.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Доколку сте заинтересирани за отворената работна позиција, своите професионални биографии можете да ги испратите на: rabota.arbeit.mk@dekra.com 

Крајниот рок за аплицирање е : 15/08/2022

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com 

 

Job Detail
 • Location: Skopje, Macedonia
 • Expires on: 15.08.2022
 • Industry: Administrative work
 • Employment Type:
  Full-time indefinite period
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.