ПРОДАВАЧ/КИ и КАСИЕРКИ

DEKRA
 • Post date 06/09/2022

Во име на нашиот клиент, ЕЛЕКТРОМЕТАЛ 1949,компанија со  широк асортиман на производи за целиот дом,  ДЕКРА ги огласува следните работни позиции:

 1. ПРОДАВАЧ/КИ (за територија на Скопје и Охрид)

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование;
 • Задолжително познавање на компјутери (MS Office);
 • Возачка дозвола Б категорија;
 • Комуникациски и организациски вештини;
 • Тимски играч;
 • Предност ќе се смета познавањето на електро и неелектро материјали, група на производи: кабли и кабловски, прибор, автоматика, бакелитарија, расвета, водовод, санитарија, електричен алат, хемија.

 

 1. КАСИЕРКИ(за територија на Скопје и Охрид)

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование;
 • Искуство со работа со материјален програм;
 • Задолжително познавање на Office пакетот;
 • Задолжително познавање на работа со компјутери;
 • Комуникациски и организациски вештини;
 • Тимски играч;
 • Работа во смени;
 • Работа со документи поврзани со секојдневното функционирање на продажниот салон;
 • Врши наплата на продадена трговска стока или услуга во готово или безготовински со кредитни и дебитни картички или друг тип на безготовинско плаќање;
 • Континуирано учење на техничките карактеристики на производите за продажба;
 • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на продажниот салон.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на kariera@elektroelement.com.mk

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 06/10/2022.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com 

Job Detail
 • Location: Skopje, Macedonia
 • Expires on: 06.10.2022
 • Industry: Sales and Procurement
 • Employment Type:
  Full-time indefinite period
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.