Работник во Магацин

DHL Germany
 • Post date 31/08/2022

Во име на нашиот клиент DHL Германија, глобален лидер на пазарот за меѓународен превоз, курирски услуги и транспорт во Европа, ДЕКРА ја огласува позицијата:

                                                            Работник во Магацин

                                                          Место: Neuwied, Германија

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Прием на роба, лепење на декларации, складирање;
 • Организирање, сместување и пакување на стоките во магацин;
 • Подготовка на стоката во магацинот за испорака и проверка на истата;
 • Извршување на сите работи поврзани за магацинот и стоките кои се наоѓаат во него.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Поседување на ЕУ патна исправа;
 • Минимум средно образование;
 • Висок степен на одговорност и посветеност на работата;
 • Способност за тимска и индивидуална работа.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Предвидената нето плата за оваа позиција е 1500 ЕУР. Покриени се трошоците за сместување и трошоците за превоз до местото на работа, пристигнување и заминување од Германија.

Вашите биографии, со назнака за позицијата за која аплицирате, може да ги испратите на rabota.arbeit.mk@dekra.com

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com

Job Detail
 • Location: Germany
 • Expires on: 02.10.2022
 • Email for application: rabota.arbeit.mk@dekra.com
 • Employment Type:
  Full-time definite period
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.