Стоматолошка сестра

DEKRA
 • Post date 13/05/2022

Во име на нашиот клиент, Dental Clinic Margita Smileva, специјалистичка ординација по ортодонција основана 2006 година, ДЕКРА ја огласува следната работна позиција:

Стоматолошка сестра

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО:

 • Aсистирање во стоматолошка ординација
 • Стерилизација на инструменти
 • Прием на пациенти

 ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Одговорна и проактивна личност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Професионален и љубезен однос кон пациентите
 • Лојалност, самоиницијативност и темелност

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги проследат на: margitasn@gmail.com со назнака на позицијата за која аплицираат.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 30/05/2022.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com

Job Detail
 • Expires on: 30.05.2022
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.