• Shortlist

  Таен купувач (м/ж)

  Објавено: 15 часа ago

  ДЕКРА бара одговорни и посветени лица за работа на позицијата: Таен купувач (м/ж) Место на работа: Скопје и Тетово Таен купувач (Mystery Shopper) е лице кое посетува и според претходно...

 • Shortlist

  Стручен соработник

  Објавено: 1 недела ago
  • Employer Company Name Натусана Македонија
  • Number of openings 1
  • Macedonia Region istocen_region
  • Email for application job@dekra.mk

  Наш клиент е Натусана Македонија, компанија која работи во доменот на трговија на големо со лекови, помошни лековити средства, додатоци на исхрана и медицински помагала. Во име на својот клиент,...

 • Shortlist

  Стручен соработник за продажба

  Објавено: 1 недела ago
  • Number of openings 2
  • Email for application rabota@dekra.mk

  КБ Прво пензиско друштво АД Скопје има потреба од вработување на 2 (две) лица – Стручен соработник за продажба   Опис на работните обврски: Продажба на задолжително и доброволно пензиско...

 • Shortlist

  Sales Receptionist

  Објавено: 2 недели ago
  • Employer Company Name Аутомобили Гроуп ДОО Скопје
  • Number of openings 1
  • Macedonia Region skopski_region
  • Email for application rabota@dekra.mk

 • Shortlist

  PHP Team Lead

  Објавено: 2 недели ago
  • Employer Company Name Coniq
  • Number of openings One position
  • Macedonia Region skopski_region
  • Email for application job@dekra.mk

 • Shortlist

  PHP Developer

  Објавено: 2 недели ago
  • Employer Company Name Coniq
  • Number of openings One position
  • Macedonia Region skopski_region
  • Email for application job@dekra.mk

 • Shortlist

  Electrical/Mechanical Technicians

  Објавено: 2 месеци ago
  • Employer Company Name KOSTAL
  • Number of openings 4
  • Macedonia Region jugozapaden_region
  • Email for application job@dekra.mk

  Ever since KOSTAL was first founded in 1912, we have pursued innovation combined with uncompromising quality. Through this approach, we have come a long way in the last hundred years....