2 стручни соработници (медицински претставници) за територија на РС Македонија

ДЕМАКС НОВА ИНТ
  • Објавено на: 10/01/2022

Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

 

2 стручни соработници (медицински претставници) за територија на РС Македонија

 

Потребни квалификации:

– високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет),

– активно познавање на англиски јазик,

– одлично познавање на MS Office,

– положен возачки испит (Б категорија)

– место на живеење во Скопје.

 

Вештини и способности:

– одлични комуникатори, аналитичари и организатори,

– стручност и елоквентност, енергичност,

– претприемачки дух, успешно продавање на производ или услуга,

– справување со работа под притисок, исполнување таргети,

– задолжително претходно работно искуство  при групни презентации и работа на терен.

 

Нудиме:

– работа во динамична средина, млад тим од стручни лица, добри услови, врвна обука, можност за докажување на вашите професионални способности, интернационална кариера.

 

Одговорности:

– презентирање и промоција на ОТЦ препарати и диететски суплементи преку редовни посети на лекари и фармацевти.

Сите заинтересирани кандидати да достават CV, фотографија и мотивационо писмо на македонски јазик на e-mail: career@demaxnova.com

Огласот трае до 31.01.2022 година

Со испраќањето на Вашата кратка биографија, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota@dekra.mk

Детали за огласот
  • Место: Македонија
  • Истекува на: 31.01.2022
  • Емаил за апликација: career@demaxnova.com
  • Индустрија: Медицина, фармација, ветерина
  • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.