Регионален менаџер за Извоз

СОКО Горица
 • Објавено на: 09/05/2022

Во Име на нашиот клиент СОКО Горица, компанија специјализирана за производство на сокови, ДЕКРА ја објавува позицијата:

 • Регионален менаџер за извоз

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Развој и имплементирање на стратегии за продажба;
 • Зголемување на бројот на клучни купувачи
 • Анализа на продажба и структура на пазар
 • Планирање и реализација на раст во продажба

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • ВСС ( економски факултет );
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Познавање на втор светски јазик ќе се смета за предност;
 • Познавање на Microsoft Office;
 • Возачка дозвола Б категорија – активно возачко искуство;
 • Работно искуство во областа на меѓународна трговија.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите професионални биографии можат да ги проследат на: rabota.arbeit.mk@dekra.com со назнака на позицијата за која аплицираат.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 23/05/2022.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com

 

 

Детали за огласот
 • Истекува на: 23.05.2022
 • Емаил за апликација: rabota.arbeit.mk@dekra.com
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.