МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК

LekConsult DOOEL Скопје
 • Објавено на: 21/12/2022

LekConsult DOOEL Скопје, интернационален тим од стручни лица со скоро две децении искуство во фармацевтскиот бизнис на диверзифицирани пазари во Европа и Азија. Нашата компанија е ексклузивен маркетинг партнер на World Medicine компанија со над 400 лекови и помошни лековити средства.

ДЕКРА ја огласува следната позиција:

МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК

Работно време:

 • 40 ефективни работни часови неделно

Цели и одговорности на работното место:

 • Остварување на зададените компаниски цели на квартално и годишно ниво;
 • Ефективни и редовни контакти/посети на лекари и фармацевти;
 • Неделни планови и извештаи за своето работење;
 • Ефективна комуникација со колегите и тимска соработка;
 • Самооценка и самоевалуација на сработеното;
 • Активно учество и придонес во развојот на компанијата.

Потребни квалификации:

 • Завршен Медицински, Фармацевтски или Стоматолошки факултет;
 • Добри комуникациски вештини;
 • Флуентно познавање на Англискиот јазик;
 • Подготвеност за службени патувања;
 • Способност за тимска работа;
 • Познавање на MS Office пакетот;
 • Возачка дозвола Б категорија – активен возач;
 • Работното искуството за оваа позиција е предност, но нема да биде фактор на елиминација од конкурсот.

Услови за работа:

 • Конкурентна компензација во зависност од искуството и остварувањето на целите на компанијата;
 • Службено возило.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови можат да ја проследат својата професионална биографија и мотивационо писмо на:  petar.pljakoski@lekconsult.mk  со назнака за позицијата за која аплицираат.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com

Детали за огласот
 • Истекува на: 28.01.2023
 • Емаил за апликација: petar.pljakoski@lekconsult.mk
 • Индустрија: Медицина, фармација, ветерина
 • Вид на вработување:
  Полно работно време на неопределено
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.