Внатрешен сметководител

ABC by Mosh
 • Објавено на: 03/03/2023

Во име на својот клиент ABC by Mosh, ДЕКРА ја објавува позицијата:

 • Внатрешен сметководител

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО:

 • Евиденција и обработка на целокупната влезна и излезна документација поврзана со материјалното работење;
 • Евиденција на магацинско работење и пописи;
 • Благајна и дневни промети;
 • Усогласување на материјална, финансова и оперативна евиденција.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Високо образование, Економски факултет ќе се смета за предност;
 • Минимум 3 години работно искуство на иста или слична позиција;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Одлично познавање на MS Office пакет;
 • Познавање на административно работење;

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Ориентираност кон рокови и способност за извршување на повеќе активности истовремено;
 • Добри аналитички способности, прецизност, уредност и одговорност;
 • Мотивирана и стабилна личност;
 • Флексибилност за индивидуална и тимска работа.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите професионални биографии можат да ги проследат на: sanja.vimeto@gmail.com, zoranstojanov@yahoo.com

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota@dekra.mk

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 31.03.2023
 • Емаил за апликација:  sanja.vimeto@gmail.com
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.