Администратор

Bio Save
 • Објавено на: 13/01/2023

 

Bio Save – Македонија е дел од Bio Save Групата, лидер во својата област присутен во 7 земји од регионот со 11 канцеларии, застапник на банката за матични клетки FamiCord и пренаталниот тест Harmony. Во име на својот клиент, ДЕКРА ја огласува позицијата:

 • АДМИНИСТРАТОР

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО

 • Спроведување административни активности, грижа за непречено фукнкционирање на канцеларијата и поддршка на целокупното административно работење;
 • Прием на клиенти и нивно упатување;
 • Прием на пошта, архивирање, дистрибуирање;
 • Архивирање на излезна пошта, скенирање, копирање;
 • Административна подршка во работењето (подготвување и доставување на известувања, барања и сл.).

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено Високо образование( ќе се смета за предност завршен медицински факултет илифакултет за природни науки);
 • Работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност;
 • Познавање на работа работа со MS Office особено Microsoft office Excel;
 • Одлично познавање на англиски јазик.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Развиени способности за тимска работа;
 • Љубезност, позитивност и емпатичност;
 • Развиени комуникациски вештини;
 • Професионалност, работна етика и доверливост во однос на информации и податоци;
 • Организираност, аналитичност и флексибилност.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota.arbeit.mk@dekra.com

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 27/01/2023

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota.arbeit.mk@dekra.com

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 27.01.2023
 • Емаил за апликација: rabota.arbeit.mk@dekra.com
 • Индустрија: Медицина, фармација, ветерина
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.