Адвокат/ Стручен соработник

ЛАЗОВ БАДЕВА Адвокати Скопје
 • Објавено на: 15/10/2020

Адвокатско друштво ЛАЗОВ БАДЕВА Адвокати Скопје, вработува:

 • Адвокат/ Стручен соработник

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршени три годишни правни студии и мастер студии по право;
 • Положен правосуден испит;
 • Со или без работно искуство.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Познавање на англиски јазик;
 • Познавање на компјутерски вештини (MS Office);
 • Способност за тимска работа;
 • Способност за работа во динамична околина;
 • Самоиницијативност, лојалност и професионалност.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Адвокатското друштво ЛАЗОВ БАДЕВА Адвокати Скопје нуди комплетна програма за прилагодување и вовед во работата и можност за стучно усовршување во областа на правото, континуиран професионален и личен развој преку динамична работна околина.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат погоренаведените услови, своето CV можат да го испратат на следната електронска пошта: contact@lba.mk

Крајниот рок за аплицирање е : 15/11/2020

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: rabota@dekra.mk

Детали за огласот
 • Место: Скопје, Македонија
 • Истекува на: 15.11.2020
 • Емаил за апликација: contact@lba.mk
 • Индустрија: Правни работи
 • Мапа

Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.